Eu nu stiu din carti ce zic, ci din ce am patit,desfacutul fuliei cu totul a fost facut inclusiv in Pitesti la primul mecanic care mi-a schimbat distributia si nu a calat-o cum trebuie(asta nu stiu prin ce metoda a desfacut-o),cat si la Stefan10 care a schimbat/calat destule distributii, daca imi aduc bine aminte se tine contra cu o cheie fixa de axa de evacuare si celalalt desface surubul de la fulie ,nu are nicio treaba trusa KM pentru desfacerea/strangerea suruburilor.Nu eu am facut operatiunea in sine de schimbare a simeringului,ci Stefan,eu am fost un simplu ucenic sa zic asa,dar stiu clar ca am tinut contra cu o cheie fixa atat pentru desfacerea fuliei cat si pentru desfacerea suruburilor de la pinioanele axelor,imi pare rau ca nu am dat asa mare atentie detaliilor astea.La tine simeringul este mai putin afectat decat era al meu,nu am idee ce s-a intamplat in cazul tau de nu mai curge,dar la mine clar dupa ce am completat cu ulei nou si am pus nivelul fix,curgea destul de nasol,cand mai scadea,se mai oprea si din curs.Imposibil sa nu mearga si in cazul tau,doar sunt aceleasi motoare,imi zicea Stefan10(si el tot posesor de corsa cu motor de 1.0) ca merge desfacuta fulia la corsa si de pe o rampa/canal fara sa mai fie nevoie sa dai roata dreapta jos,la corsa ai un spatiu destul de frumos sub capota,nu e inghesuit ca la astra