Ma ajuta si pe mine cineva cu un tutorial , ceva , sa ma ajute la demontarea pivotilor fata la astra G ? Multumesc anticipat.
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va
2
Re: Astra G - schimbare pivoti la data de Mar Iul 27, 2010 7:42 am
nislau

Membru nou

Astra g vine cu pivoti legati de bascula cu nituri deci mai intai trebuie sa gasesti o solutie sa indepartezi corect acele nituri, aici cred ca e greul
3
Re: Astra G - schimbare pivoti la data de Mar Iul 27, 2010 1:43 pm
sergiu

VIP

O sa iti spun eu niste pasi cum ar trebui sa schimbi pivotii, eu am facut-o la Astra G a fatelui meu,Momentan nu am poze pentru un tutorial, cand o sa mai schimb o sa fac unul complet!
Exact cum a spus si colegul nislau pivotii vin nituiti pe bascula ,asta daca nu au mai fost schimbati.
Primul lucru ca sa il poti da jos trebuie desfacuta bascula, vezi ca e prinsa in 3 suruburi ca in imaginile de mai jos:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dupa ce ai desfacut suruburile scoti bascula afara!
Acum urmeaza sa scoti niturile de la pivot
Procedezi in felul urmator, cu o bormasina si un burghiu gauresti centrul nitului pana iesi pe partea cealalta a nitului(diametrul burghiul trebiue sa fie mai mic decat al nitul) dupa ce le-ai gaurit pe toate trei ,cu o dalta si un ciocan le retezi capetele care au mai ramas,
dupa pui pivotul nou care vine impreuna cu o colectie de 3 suruburi,apoi montezi bascula la loc!Cam asta ar fi procedeul!Cand o sa ii schimb la masina mea o sa fac un tutorial pe masura. Bafta!
Exact cum a spus si colegul nislau pivotii vin nituiti pe bascula ,asta daca nu au mai fost schimbati.
Primul lucru ca sa il poti da jos trebuie desfacuta bascula, vezi ca e prinsa in 3 suruburi ca in imaginile de mai jos:
Dupa ce ai desfacut suruburile scoti bascula afara!
Acum urmeaza sa scoti niturile de la pivot
Procedezi in felul urmator, cu o bormasina si un burghiu gauresti centrul nitului pana iesi pe partea cealalta a nitului(diametrul burghiul trebiue sa fie mai mic decat al nitul) dupa ce le-ai gaurit pe toate trei ,cu o dalta si un ciocan le retezi capetele care au mai ramas,
dupa pui pivotul nou care vine impreuna cu o colectie de 3 suruburi,apoi montezi bascula la loc!Cam asta ar fi procedeul!Cand o sa ii schimb la masina mea o sa fac un tutorial pe masura. Bafta!
4
Re: Astra G - schimbare pivoti la data de Mar Iul 27, 2010 5:01 pm
fratelo4u

Senior TOP

Am inteles , o sa transmit mai departe , merci frumos .

5
amortizoarele cu reglaj al inaltimii se pot repara sau inlocui cu altele clasice? la data de Lun Apr 07, 2014 6:50 pm
ramsis

Membru inactiv

as putea inlocui cu unele normale pe gaz sau as putea sa le repar?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|