O intamplare reala astazi prin care puteam ''sa am'' spatele masinii lovit,daca nu acceleram imediat...
In jur de ora 15.15 (iesea Uzina),circulam in sensul de mers spre Pitesti,in intersectia de la Robea(pe la Alin-Smith).Trecusem de trecerea de pietoni si in fata mea un autoturism a semnalizat corespunzator sa faca la stanga(spre poarta 8 ).Am oprit in spatele lui la o distanta de jumatate de masina ,fiind cu piciorul pe frana si scoasa din viteza.
Ma uit in oglinda centrala si observ cum se apropie un Logan alb cu un tip care vorbea la telefon.Intre timp cel din fata mea ''primeste acceptul'' de la un alt participant in trafic de pe contrasens sa poata sa se incadreze.Bagasem deja viteza unu si o tineam din ambreiaj si frana pana se incadra de tot cel din fata mea ,ca sa pot pleca si eu.
Nu a plecat cel din fata mea bine de pe loc si aud in spatele meu schartaiturile franei Loganului(care sincer mi s-au parut ca NU SE MAI TERMINA).In acel moment am accelerat puternic pana in urmatoare trecere(Loganul cu frana si eu ca ''scart''),norocul meu a fost ca cel din fata mea a accelerat si el ca sa ''elibereze'' mai repede intersectia.
Deci in concluzie,...uitati-va in oglinzi ori de cate ori aveti timp(nu se stie niciodata ce tampit este in spatele dumneavoastra si cu atat mai putin nu o sa stiti ce intentii are).
La ceea ce a postat sergiu2008 mai adaug si eu ca...''Un autoturism il poti CONTROLA pana la o viteza de 80km/h de la aceasta viteza in sus TE CONTROLEAZA el pe tine.''
Ultima editare efectuata de catre ksper in Sam Aug 21, 2010 3:10 pm, editata de 1 ori