astazi am luat o amenda

Ultima editare efectuata de catre SUPERVIZOR in Vin Iun 11, 2010 9:52 am, editata de 3 ori
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va
Mergi la pagina : 1, 2
Ultima editare efectuata de catre SUPERVIZOR in Vin Iun 11, 2010 9:52 am, editata de 3 ori
Ultima editare efectuata de catre ksper in Lun Noi 15, 2010 12:31 pm, editata de 1 ori
@ksper, cred ca ai vrut sa spui detector de radar, pentru ca antiradarul este cu totul altceva si pe de-asupra este ilegal in Romania.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Va salut.Am antiradar Cobra ESD 8285,destul de bun,protectie 360grade,12 benzi de detectie si sunt foarte multumit de el...De cand am antiradar nu am mai primit nici o amenda de viteza.Antiradarele sunt concepute sa avertizeze prezenta in trafic al unui posibil achipament al MAI,dar acestea nu va scutesc de amenzi daca ''respectivul'' echipament al MAI deja v-a detectat ca un posibil conducator auto,care a depasit viteza maxima admisa pe acel tronson de drum.Deci in concluzie sunt bune.Ca pret ,eu am dat 100ron si chiar nu vroiam sa imi cumpar,dar am zis sa vad daca intradevar daca mai primesc amenzi dupa ce il montez pe masina.Intradevar se schimba situatia.
Mergi la pagina : 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Comentarii: 18
Comentarii: 4
Comentarii: 36
Comentarii: 0
Comentarii: 12