Am monta un volan cu comenzi, cu pot face ca acestea sa functioneze. Este vorba despre un opel combo 13CDTI din 2005
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va
1
Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Vin Feb 14, 2014 11:17 pm
Vasile Sabou

Membru inactiv

2
Re: Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Sam Feb 15, 2014 6:30 pm
liviu2004

Membru

N-ar fi rau sa precizezi si cu ce linie audio ai vrea sa mearga comenzile.
3
Re: Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Vin Feb 21, 2014 9:50 pm
Vasile Sabou

Membru inactiv

Am o linie audio CD 30
4
Re: Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Dum Feb 23, 2014 12:35 am
liviu2004

Membru

Prima data ar trebui sa ai si tot traseul cablat intre volan si CD30. Daca ai pus doar volanul, mai ai de munca.
5
Re: Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Dum Feb 23, 2014 10:36 pm
Vasile Sabou

Membru inactiv

Ami pote spune cineva cum trebuie sa fac si de unde sa incep
6
Re: Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan la data de Joi Feb 27, 2014 10:51 pm
liviu2004

Membru

Prima data trebuie sa cauti componentele necesare. Si eventual sa cauti pe masina ta sa vezi ce ai deja. Ti-as recomanda sa-ti instalezi TIS2000 si EPC4 pentru scheme electrice si coduri piese.
OpelArges » Probleme si solutii OpelArges » Opel Corsa » Corsa - cum fac sa functioneze comenzile de pe volan
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum