Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

narcis

avatar
Membru inactiv
Membru inactiv
Opel Tigra 1995, 1,4 16v, cutie automata, cand e motorul rece ramane aprins martorul S de modul sport iar motorul trage foarte greu.

Dupa ce se mai incalzeste motorul daca opresc motorul si il repornesc, becul se stinge si totul e OK.

Stie cineva ce problema ar putea fi?



Ultima editare efectuata de catre StefanTolos in Joi Mai 30, 2013 11:53 pm, editata de 1 ori (Motiv : Daca nu veti citi regulamentul si nu-l veti respecta nu veti primi nici un raspuns la problema dumneavostra,ba din contra veti suspendat,pe acest forum nu suntem de acord cu dezordinea,multumesc.)

Sus

StefanTolos

avatar
Administrator
Administrator
Exista varianta ca butonul sa fie defect, o alta varianta posibila, sa aveti probleme cu uleiul, daca spuneti ca dupa incalzirea ei revine la normal,orice ar fi cel mai indicat este sa-i faceti o diagnoza auto cutiei de viteze.

http://stefantolos.wordpress.com/
Sus

ebz

avatar
Moderator
Moderator
Asa cum a spus si Stefan, incearca prima data sa schimbi uleiul la cutie. Atentie ce ulei ii pui. Acesta are anumite specificatii. Poti sa schimbi si lichidul de frana de la instalatie si vezi dupa aceea cum merge.
Poate ti se pare deplasat, dar e posibil sa fie probleme si la senzorul de turatie de la vibrochen. Are legatura directa la cutiile de viteze automate sau easytronice.

Sus

ifconfig

avatar
Membru inactiv
Membru inactiv
Salut!
Din pacate am si eu exact aceeasi roblema cu cutia automate pe Tigra A; Ati reusit sa rezolvati problema prin schombarea uleiului? daca da, puteti sa imi recomandati o marca. tip?
Multumesc!

Sus

Continut sponsorizat


Sus

OpelArges.com


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum