Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Buna ziua. Sunt nou posesor de vectra b 2.0 cdti 2002. Am o problema : masina in a-1-a si a-2-a nu are demaraj (poate mi se pare pentru ca pana acum am avut numai benzinare) si in mers se aprinde eroarea care arata ca un robinet galben-ca si pictograma de la status (daca accelerez dispare, apoi cand calc ambreiajul reapare). Mentionez ca am curatat zilele trecute supapa de egr dar nu si galeria (urmeaza saptamana viitoare) pentru ca nu am avut garniturile luate. Intr-adevar parca se misca un pic mai bine dupa curatare EGR..... Ce ar mai putea fi?.Bujiile au vreo treaba? Multumesc.

Sus

ksper

avatar
Senior TOP +
Senior TOP +
Este foarte buna curatarea galeriei. Este si un tutorial daca nu ma insel. Ideea este catrebuie sa ii faci mai intai o diangnoza daca acel martor se mai aprinde. si sa postezi codul(codurile) de eroare. In genere diesel-ul este mai "lent" decat benzinarul.

http://www.youtube.com/user/kspermonikk/videos
Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Ms o sa ii fac si curatare si diagnoza si apoi revin cu detalii. Multumesc frumos.

Sus

adi_diaconu

avatar
VIP
VIP
gherlagiu.sebastian dupa ce simptome ai mai mult ca sigur ai eroare P0400.
Probleme pe vacuum.
Rezolvarea dupa confirmarea erorii.
Respect!

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Buna ziua. azi am desfacut capacut la galerie, nu am reusit sa desfac si partea a-2a, am curatat ce am putut pe acolo apoi am pus tot inapoi la loc dar problema mare........nu mai porneste deloc.............am verificat furtunele de vacuum sunt ok nu sunt crapate.......am testat cu ocazia asta si EGR-ul cu limba si merge nu e sparta garnitura(supapa)........ce sa ii fac? postez nr meu de tel poate stie cineva ca ar putea fi..........0732611146-sebastian. multumesc mult. Ieri am schimbat filtru de aer si de motorinasi a pornit nu avut nimik parca merge o idee mai bine......

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
S-a rezolvat, a pornit pana la urma.

Sus

adi_diaconu

avatar
VIP
VIP
Se mai aprinde becul?

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Inca se mai aprinde becul. mai am de verificat furtunasele de vacum si de pus pe tester sa vad ce apare..........

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
S-a rezolvat momentan. Era de la debimetru, nu se mai aprinde nici checkengine (am incercat cu alt debitmetru si are alt demaraj 1 si a-2-a. Urmeaza sa fac si diagnoza. Ms mult pt. pareri.

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Nu a mai aparut checkengine putin timp , apoi a aparut iar.........de la schimbare debitmetru parca are mai mult demaraj.

Sus

clawdyw

avatar
Membru inactiv
Membru inactiv
Pana la urma sa inteleg ca ai rezolvat problema, stii si tu cat de dificil este mai ales cand te iei dupa "mecanici"Smile
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Nu s-a rezolvat..........dar nu ii mai dau atentie. O sa pun pe tester si atunci revin.

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Buna ziua. Intr-un final am facut diagnoza si aparea fault la supapa EGR........deci de acolo ar fi.........nu mai stiu...

Sus

StefanTolos

avatar
Administrator
Administrator
Daca aveti P0400 posibil sa fie una dintre cauzele postate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].

http://stefantolos.wordpress.com/
Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Merci pentru raspunsurile posibile......o sa incerc cu un EGR sa vad daca se schimba treaba........[/color]

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Am schimbatb EGR, am pus second ca nu stiu sigur ce e de acolo, merge mai bine ca demaraj dar tot slabut........si culmea iar apare aprins becul de check engine, desi dupa schimbare EGR am sters erorile.....deci nu mai stiu ce poate fi.

Sus

gherlagiu.sebastian

avatar
Membru nou
Membru nou
Partial s-a mai rezolvat partea cu demarajul dupa ce am mers afara vreo 25km  continuu cu 3000 de ture, cred ca s-a mai curatat galeria ......dar tot apare eroarea, nu stiu ce sa ii mai fac, o sa o mai alerg pe afara pana se curata calumea poate dispare si eroarea.

Rog ca inainte de a da trimitere unui mesaj, dati clic pe "Previzualizare" si cititi-va mesajul. Din graba de a scrie unele litere lipsesc. Multumesc



Ultima editare efectuata de catre Lion in Lun Iul 01, 2013 9:38 am, editata de 3 ori

Sus

Continut sponsorizat


Sus

OpelArges.com


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum